Svårt!

Ibland är Nadja så svår att läsa. 
Hon är en väldigt morgontrött unge. Och skulle hon få bestämma skulle hon lätt sova till 8.30. 
Men nu går inte det dom dagarna hon ska till dagis då hon ska vara DÄR 8.30. Hon kan ibland vara svår att väcka, och när man väl gör det så kan det vara lite gnäll och hon säger till o med ibland att hon inte vill gå till dagis. 

I dag var det lite annorlunda. Hon vaknade själv vid ca.07. Men när det var dags att klä på sig kläderna blev hon helt förkrossad när jag sa att det var dags för dagis. Hon var helt tröstlös och vad jag än sa, så sa hon bara att hon ville vara hemma med mig. Jag frågade om hon kände sig sjuk. Jag frågade om hon inte tyckte om dagis. Men hon sa bara att hon ville vara hemma. Detta gör sjukt ont i mitt hjärta. Speciellt när jag bara ska vara hemma med lille W. 

Så jag ringde dagis och förklarade läget. Och dom tyckte att jag gjorde rätt i att låta henne vara hemma idag. 
Det jag tycker är jävligt skönt i detta läge är att hon i allafall inte säger att hon tycker dagis är tråkigt eller jobbigt. Utan att hon vill bara vara hemma med mamma. ❤️ 

I morgon är det teater på dagis och det ser hon i allafall fram emot. Och hon ville till o med gå o lägga sig nu för att det skulle bli morgon. 😄 

Fler mammor som har flera barn som varit eller är hemma med liten bebis samtidigt som det/dom andra barnen går på dagis som varit med om samma sak? 
Barnet tycker om dagis och brukar inte strula. Men hamnar som i en "svacka" när barnet är medvetet om att mamma är hemma? Nån som kan tipsa om nåt? 
Kommentarer
Postat av: apan Nilssons syster

Det du beskriver är helt normalt Martina :)

2014-11-12 @ 21:22:19
Postat av: Martina

Tack Apan!

2014-11-12 @ 22:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0